2007. november 20., kedd

Áll a kijárat

Üdv Mindenkinek.
Húsos tészta majszolgatása közben döntöttem úgy hogy gondolataimat és tapasztalataimat, valamint egyéb dolgaimat megosztom.Szóval áll a kijárat. Gyerünk.

Mai nap. Szar, unalom,stb. Ismét megérte suliba menni.
Úgy néz ki holnap sztrájk. HAJRÁ VASUTASOK!!!!
Bár a GKM(Gépkocsival Közlekedő Majmok) most úgy döntött hogy maradnak a mellékvonalak(féltik a helyüket). De csak februárig van biztonságban a 12 mellékvonal.
De azért látszik hogy mennyire "okos""értelmes" "emberek" vezetik a gkm-et. 38-ra akarták kimondani az áment. Most márcsak 12-t akarnak megölni. Remélem az a 12 megússza a vasútgyilkossági kísérletet.De a 38-nak se biztosított az élete, hiszen nálunk autópálya über alles megy. Ez ellen persze a ződek nem tiltakoznak.Pedig a vasút ezerszer környezetkímélőbb és biztonságossabb mint az autópálya. Sajnos a MÁV ZRt. se partner, pedig neki érdeke kell hogy legyen az hogy minnél több ember vonattal utazzon.Azért reménykedem hogy a MÁV-START-ból nem lesz MÁV-OVER.
Más.

Csinálok egy jó kis tehervonatos activity-t a Balaton-Dél 2.0 pályára. Az 1066-os Szilivel indulunk Székesfehérvárról egy tehervonattal, Siófok-Rendezőbe. Majd az ott várakozó másik elegyet felvesszük és irány Fonyód. Ahol pedig a 8644-es személyvonatot visszük le Keszthelyre.

Nincsenek megjegyzések: